Jag <3 Hayao Miyazaki´s Fantasi

Har haft ghiblimaraton med mig själv hela dagen, det är tradition när jag är sjuk. Kommer aldrig att sluta älska de filmerna, kan se de huur många gånger som helst och hittar massa nya små fina (och stora groteska) detaljer. De passar bra när man är sjuk eftersom jag inte kan hålla mig vaken men vet redan hela handlingen.
Förlåt, men kan inte låta bli, här kommer lite bilder från favoriterna, Det levande slottet, Spirited away, Ponyo och Princess mononoke~







Är smått förälskad i Hauru~  Se dem!


Zebra



Har rensat ur min garderob (det blev ca 4 stora sopsäckar med kläder som jag inte använder) ska skänka bort en del och sälja lite på tradera så jag fotade lite för någon dag sedan. Men på vissa bilder hoppade ett monster in och han har tjatat på mig sen dess att jag ska lägga upp fotona här eller på fb. Måste sluta köpa kläder som jag aldrig använder. Har dessutom insett att jag nog altid kommer vara en svart och tråkig person, hur mycket färgglatt jag än köper så går jag alltid ut i samma svarta, röda eller grå.. (Men jag vet att ni älskar min schoolgirlkjol haha, bums ner i förrådet åker den igen kanske får se solen igen på halloween om ens det) Tack & Hej för mig ~

Ink



ÅÅååååh Är så sugen att tatuera mig men min beslutsångest är inte att leka med, tatueringar som jag varit helt säker på att jag velat göra har jag lite senare blivit såå lättad över att inte gjorde haha. Försöker blir inspirerad men går vilse i cybernätet, någon som vet några bra tatueringssidor/ forum/ gallerier? 
(och den sista bruden blir jag sjukt sugen på att färga håret turkost igen av, fejnt! tror jag har en burk i förrådet... hmm )

Idag: Mysa med filmmorgon, stan med Lise och Jonna sen jobbjobbjobb tills midnatt~

If you have to go, don't say Goodbye





Känner mig lite knäpp idag, sov till fyra på eftermiddagen.. har nog inte sovit så länge sen.. har nog Aldrig sovit så länge utan att vara bakis eller sjuk, även om jag gått och lagt mig vid gryning. Drömde om zombies, schitzofreni och blodtörstiga dinusauriemonster i små kohagar som jag av någon anledning varit tvungen att umgås med. då tyckte jag att det var dags att vakna men har inte orkat ta tag i något. Funderar på att låtsas som att denna dagen aldrig existerat och fortsätta med att göra Ingenting, vakna upp imorgon och Vakna. Svammel svammel. Kanske borde borsta håret också

Update: Fick feber och blev sjuk när jag vandrat hem i regnet någon dag senare :(

Publish me 2



Min nya långmyspysklänning som jag är lite osäker på om jag kan bära upp. Vincent hatar den och Lise älskar den haha jag är tveksam men fotar ändå när det blir så fina solkristaller, vad tycker du?

Ska strax gå på nån modevintagetjosan i värmekyrkan och sen blir det jobb hela kvällen och natten men det känns fint, måste ta det lite lugnt med festandet, blivit lite för mycket senaste tiden. Insåg dessutom att det bara är ca två veckor kvar till jag ska flytta, har så mycket att packa, fixa, tänka, känna och besluta men det här blir nog bra.. hoppas jag!

RSS 2.0